Chore Bits hesabınızı silin

Chore Bits hesabınızı istediğiniz zaman uygulamadan ya da e-postayla silebilirsiniz.

Neler silinir

Hesabınızı sildiğinizde hesap ve içindeki her şey kalıcı olarak silinir: çocuklarınızın profilleri, görevler, programlar, geçmiş, bakiyeler, ödüller, fotoğraflar ve bağlı çocuk telefonları. Bu işlem geri alınamaz.

Uygulamadan silme

  1. Ebeveyn telefonunda Chore Bits'i açın ve giriş yapın.
  2. Hesap sekmesine gidin.
  3. Tehlikeli bölge altında Hesabı sil seçeneğine dokunun.
  4. SİL yazın, ardından Kalıcı olarak sil düğmesine dokunun.

Hesabınız hemen silinir.

Uygulama olmadan silme

Uygulama artık sizde değil mi? Chore Bits'e giriş yaptığınız e-posta adresinden (Google ile giriş yapıyorsanız Google adresinizden) bize yazın:

support@chorebits.com